The Steve Jobs Theatre, in pictures

Even though Apple had a press event at this venue this September, it was hard to gauge the look and feel of the lobby and demo area —Recode did offer a photographic tour — due to the crowd and everyone vying to get their shots in.

Not to say that the entrance lobby space would be compromised with internal columns but it does look unbelievable to have a roof so large be supported by only the peripheral glazing members. The trick: Carbon fibre, a smart structural bracing, and pure technological progress.

Bonus: It isn’t be too evident in the pictures, but the white pads below the Apple Watches follow the curve of the table, which follow the curve of the demo room, which follow the curve of the entire theatre. Chalk that up to “immaculate attention to detail” or “plain old OCD”, as you like.

(Via Reddit)

Site Footer